GICĂ POPESCU INTRĂ ÎN LUMEA REALIZATORILOR TV!
februarie 27, 2017

GICĂ POPESCU INTRĂ ÎN LUMEA REALIZATORILOR TV!

Gică Popescu va scăpa definitiv de condamnarea primită în Dosarul Transferurilor, cea de 3 ani, o lună și 10 zile, pe 15 aprilie acest an. El mai are însă o pedeapsă complementară de 1 an, ceea ce înseamnă că până în aprilie 2018, nu are voie să activeze în fotbal.

De ce nu vrea să lucreze cu Hagi

Fostul căpitan al echipei naționale s-a gândit încă de anul trecut la o posibilă revenire a sa în lumea fotbalului. Apropiații l-ar vedea în conducerea Viitorului Constanța, alături de cumnatul său Gică Hagi, dar ”Baciul” a pus lucrurile la punct, surprinzător, în urmă cu ceva vreme: ”Nu aș putea niciodată să fiu plătit de Gică”. Asta după ce declarase, încă pe când era în închisoare, că ”atunci când voi reveni în fotbal, nu voi lucra decât alături de Hagi”. Se mai schimbă oamenii…

Probabil însă că declarația potrivit căreia Popescu nu ar accepta să fie plătit de Hagi se leagă de ajutorul total și necondiționat pe care ”Regele” l-a oferit familiei lui Popescu atunci când acesta a fost privat de libertate. Undeva în toamna anului trecut, ”Baciul” și-a lăsat apropiații cu gura căscată și ochii mari, anunțându-i că are de gând să intre în lumea media.

Un episod îl costă între 10.000 și 15.000 de euro

Astfel, Gică Popescu a demarat o serie de interviuri filmate cu personalități din lumea fotbalului, majoritatea foști colegi ai săi. Primul interviu l-a realizat cu Hristo Stoicikov, invitându-l pe fostul mare internațional bulgar în Delta Dunării. Au urmat alte două interviuri, cu Luis Figo, realizat la Madrid, și cu fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol. Anul acesta ar urma alte dialoguri, cu, printre alții, Guardiola, Fernando Hierro, brazilienii Ronaldo și Claudio Taffarel.

Potrivit unor surse din anturajul lui Popescu, fiecare interviu îl costă între 10.000 și 15.000 de euro, aici intrând deplasările, onorariile întregii echipe de scenariști, producători, documentariști și operatori, montajul și alte cheltuieli pe care le implică operațiunea. E greu de crezut că o televiziune din România îi va cumpăra proiectul lui Popescu, astfel că acesta intenționează să meargă pe piața externă.

Share:

Comment (1)

  1. palcau ovidiu

    27 Feb 2017 - 1:23 pm

    ii doresc succes.pacat ca a intrat in clanul mafiot becali.niste trepadusi cu increngaturi mafiote au ajuns sa conduca fotbalul nostru.

Add your Comment

Despre mine

"Am devenit microbist cu acte într-o seară de noiembrie a anului 1979. Universitatea Craiova juca la Leeds, pe atunci mare forță a Angliei și a Europei. La Craiova, alb-albaștrii câștigaseră cu 2-0, goluri teribile, Balaci cu capul și o bombă a lui Irimescu, dar mulți spuneau că era insuficient. Aveam 10 ani și am luat de bună ceea ce ziceau oamenii mai mari: ne calcă-n picioare englejii, domne!"
Citeste mai mult

Invitatii lui Nanu